Echipament Protectie Pitesti

Ileana Impex

Echipament Protectie Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipament Protectie Pitesti: Ileana Impex.

   slider_400Ileana Impex, din Pitesti, judetul Arges executa in atelierul propriu de croitorie echipamente de lucru si protectia muncii si comercializeaza o gama larga de astfel de echipamente. Echipamentele de lucru si protectie se pot executa dupa modelul si caietul de sarcini al clientului la cele mai inalte standarde de calitate .

 Compania Ileana Impex isi pune intreaga experienta in slujba clientilor sai, iar atunci cand realizeaza echipamente de lucru, se gandeste la cei care isi desfasoara activitatea in diferite sectoare, dorind sa le ofere acestora echipamente adecvate conditiilor de lucru, de cea mai buna calitate, sigure si confortabile.

  Infiintata in anul 1991, Ileana Impex se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in judetul Arges si pe piata din Romania. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de Ileana Impex, este cel mai bun de pe piata la ora actuala, iar satisfactia clientilor este obiectivul prioritar al firmei. Urmarim satisfacerea clientilor la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor solicitate - echipamentelor de protectie si lucru. 

slider2_1_400

  Prin termenul de echipament individual de protecție se poate înțelege orice tip de echipament destinat pentru a fi purtat ori utilizat de un lucrător pentru a-l proteja împotriva unuia ori a mai multor riscuri care e posibil să îi pună în pericol securitatea și sănatătea la locul de muncă, precum și orice supliment sau accesoriu proiectat pentru a îndeplini acest obiectiv.    

 In funcție de zona protejata, echipamentul de protectie poate fi pentru:

  • protecția capului: casca, ce poate fi cu vizor, pe șantiere de construcții și în unele fabrici;
  • protecția ochilor: ochelari de sudură ori mască împotriva radiațiilor ori fragmentelor care pot produce leziuni 
  • protecția piciorului:se poartă încălțăminte de protecție in industrie, pe șantierele de construcții și în unele ramuri industriale de asemenea, se utilizeaza genunchiere,;
  • protecție corpului: îmbrăcăminte profesională generică și specifică (șalopetă, pantaloni lungi, mănuși, bocanci, șepci) în funcție de temperatură (cald, rece) și de vreme, securitatea la incendiu, activitate (sudură, substanțele chimice implicate, îmbrăcăminte de mare vizibilitate);
  • măști respiratorii: măști de protecție, filtre;
  • protecție auditiva împotriva zgomotului (șepci active);