Echipament Protectie Gaesti

Echipamente Protectie Gaesti

Echipament Protectie Gaesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipament Protectie Gaesti: Echipamente Protectie Gaesti.

   echipament protectieSC  Bari SRL reprezinta o firma cu o vasta experienta in domeniu, care va ofera o gama variata de echipamente de protectie si lucru, gama variata de culori si modele de calitate superioara si un pret foarte bun.

  Prin termenul de echipament individual de protecție se poate înțelege orice tip de echipament destinat pentru a fi purtat ori utilizat de un lucrător pentru a-l proteja împotriva unuia ori a mai multor riscuri care e posibil să îi pună în pericol securitatea și sănatătea la locul de muncă, precum și orice supliment sau accesoriu proiectat pentru a îndeplini acest obiectiv.    

  Personalul SC  Bari SRL eeste pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se   potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.  

  echipament protectie gaesti dambovita

  De asemenea, firma noastra se angajeaza sa furnizeze servicii astfel incat, prin calitatea lor, clientii sa fie sprijiniti corespunzator in demersurile lor pentru a se dezvolta si prospera, sa respecte cerintele legale si de reglementare, precum si orice alte cerinte suplimentare identificate de firma.

  Produsele propuse de noi, de la articole de imbracaminte si incaltaminte pana la uniforme pentru pompieri sau paza, sunt controlate cu mare atentie si raspund standardelor de protectie in vigoare.

  Deschisi fata de cerintele clientilor nostrii firma noastra nu se limiteaza doar la articolele prezentate, eventualele noi cerinte fiind asimilate si integrate rapid in oferta mereu actualizata a societatii.  

 echipament protectie  

 Utilizarea echipamentelor de protectia muncii in desfasurarea activitatii productive, reduce considerabil riscul accidentelor de munca si implicit creste productivitatea muncii. In aceeasi masura, utilizarea necorespunzatoare sau neadecvata a echipamentelor de protectie, poate duce la agravarea riscului de potential accident de munca, o instruire a personalului cu privire la normele specifice de protectie in munca fiind obligatorie.               Echipamentele de protectie utilizate in activitatea lucrativa trebuiesc sa indeplineasca normele de securitate prevazute, un control periodic nu poate decat sa asigure utilizatorul de o permanenta siguranta in munca.

 download  In funcție de zona protejata, echipamentul de protectie poate fi pentru:

 • protecția capului: casca, ce poate fi cu vizor, pe șantiere de construcții și în unele fabrici;
 • protecția ochilor: ochelari de sudură ori mască împotriva radiațiilor ori fragmentelor care pot produce leziuni 
 • protecția piciorului:se poartă încălțăminte de protecție in industrie, pe șantierele de construcții și în unele ramuri industriale de asemenea, se utilizeaza genunchiere,;
 • protecție corpului: îmbrăcăminte profesională generică și specifică (șalopetă, pantaloni lungi, mănuși, bocanci, șepci) în funcție de temperatură (cald, rece) și de vreme, securitatea la incendiu, activitate (sudură, substanțele chimice implicate, îmbrăcăminte de mare vizibilitate);
 • măști respiratorii: măști de protecție, filtre;
 • protecție auditiva împotriva zgomotului (șepci active);

  Prin implicarea firmei noastre in distributia echipamentelor individuale de protectie dorim sa fim cat mai aproape de necesitatile clientilor nostri, oferindu-le produse de calitate la preturi accesibile dar, mai mult decat atat dorim sa dam valoare vietii in orice loc unde exista oameni la munca, asigurandu-le siguranta, incredere si putere de decizie.
 

Misiunea noastra este sa va oferim cel mai performant echipament de protectie, adaptat perfect necesitatilor Dumneavoastra, sa va pastram ca prieteni, colaboratori si clienti si in viitor.

Servicii

  Echipamente de protectie si lucru:

 • salopete
 • incaltaminte protectie
 • casti de protectie
 • masti pentru protectie respiratorie
 • echipament protectie sudura( cotiere, masti sudori)