Echipament Protectie Craiova

SC MENTOR SRL

Echipament Protectie Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipament Protectie Craiova: SC MENTOR SRL.


    S.C. MENTOR este o firmă cu capital privat românesc, care se ocupă cu producţia de îmbrăcăminte profesională, uniformelor militare, de poliţie, de pompieri, de apărare civilă şi îmbrăcăminte de protecţie a muncii.

    Din anul 1992 de când şi-a început activitatea, S.C. MENTOR a crescut constant şi a pus mereu accent pe diversivitatea producţiei, a sortimentelor comercializate, a serviciilor, impunând pe piaţa românească şi externă o calitate ce a înscris-o de fiecare data în topul firmelor de profil, fapt atestat de acordarea a numeroase distincţii în ţară.

    Garanţie pentru calitatea produselor şi serviciilor noastre stau principalii noştri clienţi. Dintr-o listă de peste 300 de clienţi enumerăm: Ministerul Apărării Naţionale, Jandarmeria Română, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţia Comunitară, Eon Gaz România, Heineken România, Ford România, CEZ România, Nuclear Electrica SA,  Transelectrica , Hidroelectrica, Poşta română,  etc.

    De la înfiinţare, cifra de afaceri a crescut constant, în anul 2008 MENTOR SRL depăşind 2,1 milioane euro.

    Calitatea produselor şi a managementului MENTOR este certificată ISO 9001/2000, OHSAS180001:2007 şi ISO 14001/2005.

    Folosind exclusiv utilaje de ultima generaţie, matrerii prime şi furnituri de calitate, certificate de la cei mai buni furnizori, MENTOR asigură tuturor produselor sale o calitate deosebită. De altfel TOATE PRODUSELE sunt certificate şi omologate de organismele româneşti sau din Comunitatea Europeană abilitată. După caz, firma a obţinut pentru produsele sale brevete şi licenţe speciale de la ministerele şi institutele de cercetare omologate.

Servicii

        Încălţăminte
Accesorii ESD
Bocanci
Bombeuri
Branţuri
Ciorapi
Cizme
Cizme pantalon
Cizme şold
Compleu
Pantofi
Saboţi
Sandale
    
    Îmbrăcăminte
Accesorii
Căciuli
Cămăşi
Căptuşeală detaşabilă
Combinezoane
Compleuri
Halate
Jachete
Jambiere
Mantale
Pantaloni
Pelerine
Şepci
Şorţuri
Tricouri
Veste
    
    Mănuşi
Protecţie chimică
Protecţie electrică
Protecţie la frig
Protecţie mecanică
Protecţie la tăiere
Protecţie termică
Unică folosinţă
Uz general
    
    Căşti
Accesorii
Pentru alpinism
Pentru electricieni
Pentru sudură
Protecţie termică
Uz general