Echipament Protectie Campulung

Catalina Srl

Echipament Protectie Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipament Protectie Campulung: Catalina Srl.

   

SC Catalina SRL este o firma cu traditie si experienta in producerea si comercializarea EIL (Echipament Industrial de Lucru) si a EIP (Echipament Industrial de Protectie), certificata ISO 9001.

Clientii au la dispozitie EIL standard, iar la comanda, putem produce EIL personalizat în functie de specificatiile clientului: orice culori, diverse modele si calitati de materiale.

Gama produselor noastre cuprinde: salopete, combinezoane, veste, pantaloni cu pieptar, haine vatuite, halate, lavete, etc.

Echipamentele produse de firma noastra pot fi inscriptionate la cerere prin xerigrafiere sau broderie cu logo-ul clientului.

 

Servicii

In materie de imbracaminte de lucru destinata protectiei la locul de munca, societatea Catalina propune tuturor celor interesati o gama diversificata de articole vestimentare de calitate superioara. 

Veste, combinezoane, haine vatuite pentru conditii de lucru la temperaturi scazute, halate, salopete, sau pantaloni cu pieptar: iata doar cateva din obiectele de imbracaminte de lucru pe care echipa Catalina le produce si le comercializeaza. In functie de preferinte, puteti opta pentru imbracaminte de lucru standard (gata fabricate, disponibile cu mai multe masuri), sau imbracaminte de lucru la comanda, unde echipa companiei va tine cont de specificatile dumneavoastra in momentul confectionarii produselor dorite. Astfel, aveti sansa de a va pune amprenta asupra viitoarelor articole vestimentare, in aspecte precum paleta cromatica, modelul, sau calitatea materialelor. 

Compania Catalina detine o vasta experienta in fabricarea echipamentelor pentru protectia muncii (este activa pe piata de profil inca din anul 1991), asadar, calitatea acestora si gradul de protectie pe care il asigura sunt de necontestat. 

PRODUSE
 
Echipamente protectia muncii
Imbracaminte de lucru
Salopete protectie
Combinezoane de lucru
Vesta de lucru
Pantaloni cu pieptar
Haine vatuite
Halate de lucru
Manusi protectie
Manusi sudura
Manusi lacatus
Costume de protectie
Incaltaminte de lucru
Bocanci de lucru
Bocanci cu bombeu metalic

Galerie foto