Echipament Protectie Campina

RAIBAK S.R.L.

Echipament Protectie Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipament Protectie Campina: RAIBAK S.R.L..

    Serviciile RAIBAK S.R.L. sunt adaptate in permanenta cerintelor si nevoilor clientilor sai. Avand in vedere performantele si experienta cumulate de firma pana in prezent, precum si exigentele clientilor sai, am reusit sa implementam in RAIBAK S.R.L. un Sistem de Management al Calitati in conformitate cu SR EN ISO 9001:2001.

    De asemenea, firma noastra se angajeaza sa furnizeze servicii astfel incat, prin calitatea lor, clientii sa fie sprijiniti corespunzator in demersurile lor pentru a se dezvolta si prospera, sa respecte cerintele legale si de reglementare, precum si orice alte cerinte suplimentare identificate de firma.

    De la masti simple la costume chimice performante, de la filtre la aparate autonome de respirat, oferim o mare gama de produse pentru protejarea vietii (protectia muncii).

    Acestea includ masti si filtre pentru purificarea aerului, echipamente de salvare cu filtre, aer comprimat sau rezervoare de oxigen, pentru situatii de urgenta si pentru munca in conditii periculoase, oriunde respiratie poate fi afectata accidental.

    O larga gama de aparate de respirat, pentru pompieri sau de uz industrial, autonome, cu circuit inchis sau cu furtune de aductiune sunt create pentru a asigura respiratia in conditii dificile de munca.

    Pentru conditii periculoase de munca oferim costume de protectie a corpului utile pentru pompieri, pentru lucrul in industria chimica, petrochimica, protectie civila, scafandrerie etc. Casti, cizme, manusi si costume chimice izolante, costume antitermice performante, cu aparate de respirat autonom sau cuplate la reteaua de aer comprimat va sunt oferite in conditii de calitate si fiabilitate deosebita.

    Pentru toate acestea, se pot livra echipamente speciale de comunicatie si monitorizare, echipamente de control si alarmare, echipamente de testare toate pentru aceeasi misiune: PROTECTIA.

Servicii

Incaltaminte
 
  -Protectie generala
  -Incaltaminte alba
  -Cizme de protectie
  -Electroizolanta
  -ESD Electrostatica

Manusi

  -Piele
  -Textile
  -Antichimice
  -Antitermice
  -Electroizolante
  -Pentru iarna
  -Speciale inox carmangerie

Protectia capului

  -Casti uz general
  -Casti speciale
  -Viziere
  -Ochelari

Protectie auditiva

  -Antifoane externe
  -Antifoane interne

Protectie respiratorie

  -Semimasti simple
  -Semimasti cartus filtrant
  -Masti integrale
  -Aparate respiratorii

Imbracaminte

  -Salopete uz general
  -Salopete spciale termorezistente
  -De iarna
  -Speciale pt forestieri
  -Reflectorizanta
  -Impermeabila
  -Combinezoane antichimice
  -Speciala termorezistenta
  -Din Piele
  -Sorturi
  -Diverse

Lucru la inaltime

  -Centuri pozitionale
  -Centuri complexe
  -Franghii de siguranta
  -Carabiniere si accesorii