Echipament Protectie Bacau

Brisell Distribution

Echipament Protectie Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipament Protectie Bacau: Brisell Distribution.

  Compania Brisell Distribution, din Bacau, este specializata pe consultanta si distributie de echipamente si sisteme complete pentru securitate si sanatate in munca. Deschisi fata de cerintele clientilor nostri, compania noastra nu se limiteaza doar la articolele prezentate, eventualele noi cerinte fiind asimilate si integrate rapid in oferta mereu actualizata a societatii.

 Firma noastra furnizeaza echipamente de protectie si lucru, de cea mai inalta calitate:incaltaminte de protectie (Pantofi, sandale, bocanci, cizme , saboti), manusi de protectie (piele , textil,nitril,PVC,zale,unica folosinta), imbracaminte de lucru si protectie (tricouri, sapcute,salopete, veste, imbracaminte reflectorizanta , impermeabila, antistatica,antichimica,sorturi, anticaloric, echipamente pentru sudori, imbracaminte de iarna), ochelari(3M,VENITEX, SPERIAN,UVEX), viziere de protectie, antifoane, casti protectie(hardcap,speciale), casca protectie sudura, protectie respiratorie (semimasti simple, semimasti cu supapa, masti, filtre,sisteme speciale ), echipamente de lucru la inaltime (centuri,opritoare,franghii, alpinism utilitar).

  menu_grid940x380_400

 Brisell Distribution isi pune intreaga experienta in slujba clientilor sai, iar atunci cand realizeaza echipamente de lucru, se gandeste la cei care isi desfasoara activitatea in diferite sectoare, dorind sa le ofere acestora echipamente adecvate conditiilor de lucru, de cea mai buna calitate, sigure si confortabile.

 Utilizarea echipamentelor de protectia muncii in desfasurarea activitatii productive, reduce considerabil riscul accidentelor de munca si implicit creste productivitatea muncii. In aceeasi masura, utilizarea necorespunzatoare sau neadecvata a echipamentelor de protectie, poate duce la agravarea riscului de potential accident de munca, o instruire a personalului cu privire la normele specifice de protectie in munca fiind obligatorie. Echipamentele de protectie utilizate in activitatea lucrativa trebuiesc sa indeplineasca normele de securitate prevazute, un control periodic nu poate decat sa asigure utilizatorul de o permanenta siguranta in munca.

 imbracaminte940x380_400_01

 Echipamentul de protectie:

 • Echipamentul Individual de Protecţie (EIP) include orice tip de echipament ce se intenţionează a fi utilizat de lucrători cu scopul protejării acestora împotriva unui pericol asupra securităţii şi sănătăţii în muncă.

 • Echipamentul Individual de Protecţie trebuie să fie utilizat numai după ce s-au luat toate celelalte măsuri de prevenire a potenţialelor pericole rămase (principiile prevenirii pericolelor!!!).

 • EIP trebuie în principiu să fie folosit doar de o singură persoană.

 Excepţie: Dacă se garantează că nu vor exista pericole de sănătate sau probleme de igienă.

 • Dacă se utilizează mai multe articole de EIP în acelaşi timp, acestea trebuie coordonate între ele.
  

casti940x380_400 Angajatorul poate furniza doar EIP care:

 • este în conformitate cu specificaţiile de securitate şi sănătate, oferă protecţie fără să prezintă un pericol major în sine,
 • este adecvat pentru condiţiile relevante,
 • este ergonomic,
 • se potriveşte lucrătorului.

  Dacă EIP este etichetat în conformitate cu prevederile legale relevante (marcaj CE), angajatorul poate presupune că acesta este conform cu specificaţiile relevante de securitate şi sănătate.

  
incaltaminte940x380_400_01

 Înainte de selectarea EIP, trebuie să aibă loc o evaluare:

 •  Evaluarea pericolelor ce nu pot fi evitate,
 •  Nevoia de EIP, rezultată din aceste pericole,
 •  Evaluarea proprietăţilor EIP disponibil şi cerinţele.

manusi940x380_400

 

 Dacă se anticipează accidentări sau vătămări ale sănătăţii lucrătorilor, angajatorul trebuie să furnizeze EIP pentru:

 • protecția capului: casca, ce poate fi cu vizor, pe șantiere de construcții și în unele fabrici;
 • protecția ochilor: ochelari de sudură ori mască împotriva radiațiilor ori fragmentelor care pot produce leziuni 
 • protecția piciorului:se poartă încălțăminte de protecție in industrie, pe șantierele de construcții și în unele ramuri industriale de asemenea, se utilizeaza genunchiere,;
 • protecție corpului: îmbrăcăminte profesională generică și specifică (șalopetă, pantaloni lungi, mănuși, bocanci, șepci) în funcție de temperatură (cald, rece) și de vreme, securitatea la incendiu, activitate (sudură, substanțele chimice implicate, îmbrăcăminte de mare vizibilitate);
 • măști respiratorii: măști de protecție, filtre;
 • protecție auditiva împotriva zgomotului (șepci active);