Echipament Protectie Azuga

Echipamente Protectie Azuga

Echipament Protectie Azuga reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipament Protectie Azuga: Echipamente Protectie Azuga.

Oferim o gama completa de combinezoane de protectie profesionala, Microgard 2000 Standard, cu gluga, elastic in talie, in incheieturi si glezne, cusaturi lipite, fermuar cu clapeta sigilabila, bucle pentru deget de categoria III, tip 5,6 ,5B, 6B, cu aplicatii in industria farmaceutica, agricultura, camere curate, vopsitorii, restaurari, investigatii la locul crimei, pest control, servicii veterinare, industria petrochimica, etc.

  De asemenea, va oferim combinezoane Microgard 1800, cu gluga, elastic in talie si incheieturi si glezne, cusaturi intarite in zonele critice, fermuar cu clapeta sigilabila Categoria III, tip 5,6, Antistatic.

  Inainte de folosire impotriva pesticidelor, combinezonul de protectie se inspecteaza vizual pentru posibile defecte si conditia generala a acestuia. Costumul protecție trebuie îmbrăcat înainte de începerea manipularea sau aplicarea pesticidelor. Daca este necesar, se folosesc si alte echipamente de protectie (respiratorie, manusi etc..) 

   Va oferim pantofi din piele, talpa PU, bombeu metalic, S1, S1P, calitate foarte buna, talpa PU antistatica, rezistenta la produse petroliere, antiobosire, de cea mai inalta calitate, o gama completa de lame si manere (portlama) industriale Swann-Morton, Anglia, atat pentru operatiuni grosiere cat si fine si lame bisturiu sterile sau nesterile, otel carbon sau inox, Swann-Morton Anglia, lame industriale, maner bisturiu (portlama) inox si aliaj Nichel, ambalate in cutii a 100 bucati.

   Relatiile de incredere sunt fundamentul activitatilor noastre de afaceri. Loialitatea si increderea pe care clientii si partenerii nostri le-au pus in noi ne-au ajutat sa crestem continuu. Comunicarea directa si personala a fost intotdeauna centrul activitatilor noastre.

   Prin termenul de echipament individual de protecție se poate înțelege orice tip de echipament destinat pentru a fi purtat ori utilizat de un lucrător pentru a-l proteja împotriva unuia ori a mai multor riscuri care e posibil să îi pună în pericol securitatea și sănatătea la locul de muncă, precum și orice supliment sau accesoriu proiectat pentru a îndeplini acest obiectiv.      

   Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se   potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.    

   De asemenea, firma noastra se angajeaza sa furnizeze servicii astfel incat, prin calitatea lor, clientii sa fie sprijiniti corespunzator in demersurile lor pentru a se dezvolta si prospera, sa respecte cerintele legale si de reglementare, precum si orice alte cerinte suplimentare identificate de firma.

   Utilizarea echipamentelor de protectia muncii in desfasurarea activitatii productive, reduce considerabil riscul accidentelor de munca si implicit creste productivitatea muncii. In aceeasi masura, utilizarea necorespunzatoare sau neadecvata a echipamentelor de protectie, poate duce la agravarea riscului de potential accident de munca, o instruire a personalului cu privire la normele specifice de protectie in munca fiind obligatorie. Echipamentele de protectie utilizate in activitatea lucrativa trebuiesc sa indeplineasca normele de securitate prevazute, un control periodic nu poate decat sa asigure utilizatorul de o permanenta siguranta in munca.

  Firma noastra va pune la dispozitie urmatoarele produse:

  • halate de unica folosinta
  • manusi de unica folosinta
  • combinezoane de unica folosinta
  • masti masti de unica folosinta
  • acoperitori incaltaminte
  • pantofi de lucru
  • produse de igiena